Vorige edities

2020

KLM Urban Trail Rotterdam - Geannuleerd

2019

KLM Urban Trail Rotterdam

Vierde editie KLM Urban Trail Rotterdam groot succes

Op zondag 12 mei stonden er zo’n 3.500 deelnemers aan de start bij de KLM Urban Trail Rotterdam. De stad heeft zich met een mooi vernieuwd parcours zeker weer op de kaart gezet. Een aantal hoogtepunten van de vierde editie waren het Nieuwe Luxor Theater, de Erasmusbrug, de Maastunnel en het ss Rotterdam. Samen met nog 11 andere iconische locaties, bezorgden zij de lopers een prachtige dag. 
Foto's Aftermovie Magazine
2018

Rotterdam Urban Trail

Opnieuw succeseditie van Rotterdam Urban Trail

Aan de start van de opnieuw uitverkochte derde editie van de Rotterdam Urban Trail stonden zondagochtend 6 mei 4.500 lopers. Met een prachtig lentezonnetje was het genieten geblazen voor de deelnemers die door maar liefst 18 bijzondere locaties liepen. Naast een parcours van 10 km was er ook voor het eerst één van 6,5 km.

Foto's Aftermovie Magazine
2017

Rotterdam Urban Trail

Meer dan 3.700 lopers genieten van de Rotterdamse binnenstad en 20 unieke locaties

De tweede editie van de Rotterdam Urban Trail heeft meer dan 3700 lopers van de binnenstad doen genieten. Het gloednieuwe parcours van circa 12 km bevatte twintig bijzondere locaties verspreid door de stad. Onderdeel van het parcours waren onder andere het Oogziekenhuis, Miniworld, Groot Handelsgebouw en Brouwerij Noordt. Het frisse weer mocht de pret niet drukken. Onderweg veel lachende gezichten en vrolijke selfies. Na afloop genoten de lopers in het Museumpark van een welverdiend ontbijt met de Urban Trail medaille.

Foto's Aftermovie Magazine
2016

Rotterdam Urban Trail

Succesvolle eerste editie Rotterdam Urban Trail

Op zondagochtend 17 juli was Rotterdam hét decor van de allereerste Rotterdam Urban Trail®. Ruim 3.000 deelnemers liepen over een parcours van ongeveer 11 km dwars door de stad én dwars door gebouwen. Lopers gingen onder andere de Koopgoot in, over het podium van de Rotterdamse Schouwburg, via trappen en de balustrades in het Bouwcentrum, Waalse Kerk, Museum Rotterdam en het hippe Industriegebouw. Ook club Bahn en BAR waren onderdeel van het parcours.

Foto's Aftermovie Magazine
KLM Urban Trail Rotterdam verplaatst naar 2022

KLM Urban Trail Rotterdam is vanwege de coronapandemie voor 2021 van de kalender gehaald. De KLM Urban Trail Series bestaat in 2021 uit 7 steden. Klik op onderstaande link voor meer informatie over de deelnemende steden en schrijf je in!

Lees meer