Parcours

Als deelnemer krijg je de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van 6 km of 11 km! Het parcours van 6 km is een mooie gelegenheid voor beginnende lopers om ook mee te doen. Bij de 6 km zul je door iets minder locaties en gebouwen lopen dan de 10 km. Je geeft je keuze voor de afstand op het inschrijfformulier aan. Tijdens het lopen kun je in het moment het besluit maken om bij de splitsing op het parcours te kiezen voor de 6 km of de 11 km. Dit staat op de splitsing duidelijk aangegeven. Er wordt één tarief gehanteerd voor de inschrijving, ongeacht welke afstand je loopt. De start en de finish van beide routes is op hetzelfde punt.

LOCATIES

Hieronder vind je binnenkort een overzicht van de locaties die bekend zijn gemaakt. Kom regelmatig terug om te kijken welke locaties aan het parcours zijn toegevoegd.

Nieuwe Luxor Theater

Vorig jaar liepen we door het Oude Luxor Theater, dit jaar spelen jullie de hoofdrol in het Nieuwe Luxor Theater. Maak jullie maar klaar voor een ochtend voor muziek, cabaret en theater.

Erasmusbrug

De 800 meter lange Erasmusbrug is de verbinding tussen het noordelijk en zuidelijk deel van Rotterdam. Dit jaar maakt hét icoon van de stad onderdeel uit van het vernieuwde parcours van de Urban Trail.

ss Rotterdam

Met trots presenteren we deze nieuwe locatie van de KLM Urban Trail: het ss Rotterdam. Het voormalig vlaggenschip heeft een lange en rijke geschiedenis: ‘La Grande Dame’ is gebouwd in Rotterdam, vertrokken uit Rotterdam en ligt nu permanent aan de kade op Katendrecht. ‘Op reis aan de kade’, dat is de beleving aan boord van het ss Rotterdam! Het jaren ’50 interieur en alle kunst aan boord, doet men denken aan de tijd dat zij als cruiseschip de wereld over ging. Op dit moment dient het ss Rotterdam als hotel en evenementenlocatie waar zij haar gasten voorziet van alle gemakken.