Zonnige KLM Urban Trail Rotterdam zorgt voor blije gezichten

images

Na een afwezigheid van drie jaar kon Rotterdam eindelijk weer op ontdekkingstocht door de stad. Er stonden ruim 1600 enthousiaste deelnemers aan de start van de 5e editie. Zij genoten van een parcours door en langs tal van Rotterdamse iconen en markante gebouwen.

Tijdens het ophalen van de startnummers liet de zon zich al zien in Rotterdam. Ideale omstandigheden voor een prachtige verkenningstocht door de Maasstad.

Na het startschot op de Binnerotte liepen de deelnemers een route van 5 of 10 kilometer door de binnenstad van Rotterdam. Op het verrassende parcours konden lopers genieten van maar liefst 22 locaties. Zo werd er gelopen door Rotterdamse iconen zoals de Markthal, de Koopgoot en de Kubuswoningen.

Andere verrassende locaties onderweg waren vuurtorenboot Vessel 11, Comedyclub Haug, het Hulstkampgebouw en Remastered. Bij de finish spraken lopers vol enthousiasme en bewondering over de mooie locaties op het parcours, waar de KLM Urban Trail Rotterdam uiteraard eindigde met de welverdiende medaille.

Kalender 2022
Er vinden dit najaar nog vier KLM Urban Trails plaats in bijzondere steden door heel Nederland. Bekijk de volledige kalender op klmurbantrailseries.nl. De eerstvolgende KLM Urban Trails vinden plaats in Delft (23 oktober) en Haarlem (6 november).

KLM Urban Trail Series
Hardlopen is leuk, maakt je fitter en je kunt het altijd en overal doen. Daarom is KLM supporter van running en titelsponsor van de KLM Urban Trail Series. Elke KLM Urban Trail laat lopers gedurende 5 of 10 kilometer kennismaken met de meeste bijzondere locaties uit een stad.

Foto's en aftermovie
Houd onze Facebook en Instagram kanalen in de gaten. In de loop van de week plaatsen we daar nog veel meer toffe foto's en de officiële aftermovie!