Vierde editie KLM Urban Trail Rotterdam groot succes

images
Op zondag 12 mei stonden er zo’n 3.500 deelnemers aan de start bij de KLM Urban Trail Rotterdam. De stad Rotterdam heeft zich met een mooi vernieuwd parcours zeker weer op de kaart gezet. Een aantal hoogtepunten van de vierde editie waren het Nieuwe Luxor Theater, de Erasmusbrug, de Maastunnel en het ss Rotterdam. Samen met nog 11 andere iconische locaties, bezorgden zij de lopers een prachtige dag. 

Na het eerste startschot op het Katendrechtse Hoofd op de Kop van Zuid in Rotterdam volgden maar liefst 15 locaties op de route van de KLM Urban Trail Rotterdam. Onder perfecte omstandigheden konden de deelnemers genieten van een mooie ochtendloop op Moederdag. De start aan de kade van de Kop van Zuid zorgde voor een uniek uitzicht op de bekende Rotterdamse skyline. Zo begonnen de deelnemers aan hun 6 of 10 kilometer lange route. 

De organisatie kijkt zeer tevreden terug op een geslaagd evenement. “Het vernieuwde parcours over de Kop van Zuid was een groot succes. Geweldig om te zien dat zoveel deelnemers enthousiast en blij over de finish komen”, aldus Dariush Cyrroes, organisator van de KLM Urban Trail Rotterdam. Zo liepen deelnemers door de iconische Maastunnel, het Nieuwe Luxor Theater, het Dutch Pinball Museum en de Maassilo. Bij de finish werden de lopers feestelijk onthaald aan de kade bij het ss Rotterdam. Na afloop konden de deelnemers een echte KLM Urban Trail Rotterdam medaille aan de collectie toevoegen. Tot slot werden de deelnemers ontvangen met een welverdiend ontbijt.

KLM trotse titelsponsor van de Urban Trail Series
Hardlopen is leuk, gezond én een uitstekende manier om de wereld te ontdekken. Daarom is KLM supporter van running. Wij vliegen je comfortabel en rechtstreeks naar de mooiste bestemmingen. Vanaf daar is het aan jou om je ontdekkingsreis te vervolgen. Met een paar hardloopschoenen in de koffer ligt de wereld aan je voeten.

De eerstvolgende KLM Urban Trails vinden plaats in Zwolle (19 mei), Utrecht (16 juni), Leeuwarden (23 juni) en Den Bosch (29 september). Alle KLM Urban Trails zijn te vinden op www.klmurbantrailseries.nl.
Inschrijving geopend!

Yes! de volgende KLM Urban Trail Rotterdam vindt plaats op zondag 21 mei en je kunt nu inschrijven!

Lees meer