Vernieuwd parcours nu online

images

Rotterdam is de vierde stad op de kalender van KLM Urban Trail Series 2019, een verzameling van 13 unieke stadslopen waarbij niet alleen langs, maar ook dwars door historische of bijzondere gebouwen gelopen wordt. Inschrijven voor de KLM Urban Trail Rotterdam op zondag 12 mei, met een gloednieuw parcours, is nog mogelijk.

De vierde editie van de KLM Urban Trail Rotterdam voert lopers door en langs 15 iconische locaties op Rotterdam Zuid. De start is op de 3e Katendrechtse Hoofd. Vervolgens gaat de route onder meer door SS Rotterdam, Nieuwe Luxor Theater, Maastunnel en metrostation Wilhelminaplein. Het volledige parcours met alle 15 locaties is te vinden op de website www.klmurbantrailrotterdam.nl. Deelnemers starten op zondag 12 mei om 9.30 uur en krijgen na de finish een medaille en een ontbijt aangeboden.

KLM Urban Trail Series richt zich op 2021

We zijn voorzichtig hoopvol gestemd dat de KLM Urban Trail Series vanaf medio 2021 op een verantwoorde wijze georganiseerd kan worden. In overleg met de betrokken gemeentes en hoofdsponsor KLM werken we aan een kalender die we via de officiële kanalen zullen delen zodra de nieuwe data bekend zijn.

Lees meer