De vierde editie van de KLM Urban Trail Rotterdam over Kop van Zuid

images

Na drie succesvolle edities keert de KLM Urban Trail Rotterdam op zondag 12 mei terug met een vernieuwd parcours. Het spektakel zal zich voornamelijk afspelen op de Kop van Zuid met het Nieuwe Luxor Theater en het Nederlands Fotomuseum als eerste spraakmakende locaties op de route. Vanaf vandaag kunnen deelnemers zich inschrijven voor de vierde KLM Urban Trail Rotterdam.

De KLM Urban Trail Rotterdam kent dit jaar een nieuwe route die over de Kop van Zuid gaat. “Deelnemers spelen de hoofdrol in het Nieuwe Luxor Theater”, vertelt Dariush Cyrroes, organisator van de KLM Urban Trail Rotterdam. “Daarnaast is het Nederlandse Fotomuseum ook een mooie aanwinst op het parcours.” Deelnemers kunnen deze editie wederom kiezen uit een trail van 5 of 10 km. Net zoals voorgaande jaren worden de locaties en daarmee ook het parcours stap voor stap onthuld. Na afloop staat er traditiegetrouw voor iedere deelnemer een heerlijk ontbijtje klaar.

Inschrijven
Inschrijven kan vanaf vandaag via www.klmurbantrailrotterdam.nl. Vorig jaar was het evenement met 4.500 deelnemers uitverkocht. Vanwege de grote belangstelling wordt dan ook aangeraden niet lang te wachten met inschrijven.

KLM trotse titelsponsor van de Urban Trail Series
Hardlopen is leuk, gezond, duurzaam én een uitstekende manier om de wereld te ontdekken. Daarom is KLM supporter van running. Als supporter van hardlopen is KLM titelsponsor van de KLM Urban Trail Series: 13 runs per jaar door verschillende steden in Nederland. Elke KLM Urban Trail laat lopers gedurende 5 of 10 kilometer kennismaken met de vaak verborgen bezienswaardigheden van een stad. Deelnemers lopen over pleinen en bruggen, door kerken en theaters en langs tal van andere unieke locaties.

KLM Urban Trail Rotterdam verplaatst naar 2022

KLM Urban Trail Rotterdam is vanwege de coronapandemie voor 2021 van de kalender gehaald. De KLM Urban Trail Series bestaat in 2021 uit 7 steden. Klik op onderstaande link voor meer informatie over de deelnemende steden en schrijf je in!

Lees meer