Weersverwachting en kledingtips

images

Zondag verloopt stralend zonnig en blijft het droog. Er is geen wolkje aan de lucht en de felle zon zal gedurende de hele dag bijna 14 uur kunnen schijnen. De temperatuur loopt op van 14° om 8:00 uur naar 22° om 13:00 uur. Er waait slechts een matige noordoostenwind, windkracht 3. De luchtvochtigheid loopt terug van 75% om 8 uur naar 45% om 13 uur. De zonkracht bedraagt 6 en dat betekent dat je jezelf goed moet insmeren om verbranding tegen te gaan. Smeer je dus goed in! Het weerbericht wordt verzorgd door Ed Aldus en dagelijks voorzien van een update.

Kledingtips

Om jouw kleding af te stemmen op het weer kun je onderstaande tabel gebruiken. Deze richtlijnen geven aan algemene indicatie van weerstemperatuur en bijpassende kleding. Houd rekening met de dalende temperatuur in de avond en neem altijd een extra setje kleding mee.

Temperatuur

Bovenlichaam

Onderlichaam

Accessoires

> 17 graden (mouwloze) top short evt. petje voor de zon

11 tot 16 graden

shirt / longsleeve  short / (driekwart) tight   

5 tot 10 graden

longsleeve evt. mouwloze basislaag 

tight

 

       

 

KLM Urban Trail Rotterdam verplaatst naar 2022

KLM Urban Trail Rotterdam is vanwege de coronapandemie voor 2021 van de kalender gehaald. De KLM Urban Trail Series bestaat in 2021 uit 7 steden. Klik op onderstaande link voor meer informatie over de deelnemende steden en schrijf je in!

Lees meer