Rotterdam Urban Trail voor derde jaar op rij uitverkocht

images

Zondag 6 mei staan er 4.500 deelnemers aan de start bij de Rotterdam Urban Trail. Voor het derde jaar op rij is het evenement voortijdig uitverkocht en het evenement groeit ieder jaar. Voor de deelnemers ligt er een vernieuwd stadsparcours klaar met in totaal 18 highlights.

Nieuw: 6,5 km en 10 km
Eén voor één worden alle unieke locaties bekendgemaakt en eind april wordt de hele route gepresenteerd. Deelnemers krijgen dit jaar de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van ongeveer 6,5 km of 10 km. De introductie van de 6,5 km maakt het toegankelijker voor beginnende lopers.

De Markthal, Pathé Schouwburgplein, Oostelijk Zwembad en het Oude Luxor Theater zijn dit jaar de grootste trekpleisters. Deze worden op de parcourskaart vergezeld met nog 14 locaties. De start is dit jaar op het Kruisplein en deelnemers finishen op het Schouwburgplein. Hier kunnen deelnemers vooraf ook hun tassen achterlaten en krijgen ze na de finish een welverdiend ontbijt en een medaille.

Urban Trail Series
De derde editie belooft een mooi succes te worden en de organisatie wenst alle deelnemers veel loopplezier toe. Lopers die geen startbewijs hebben weten te bemachtigen en toch mee willen doen aan een Urban Trail, kunnen zich inschrijven voor de Utrecht Urban Trail op 10 juni of de NN Den Haag Urban Trail op 24 juni. Alle Urban Trails zijn te vinden op www.urbantrailseries.nl.

KLM Urban Trail Rotterdam verplaatst naar 2022

KLM Urban Trail Rotterdam is vanwege de coronapandemie voor 2021 van de kalender gehaald. De KLM Urban Trail Series bestaat in 2021 uit 7 steden. Klik op onderstaande link voor meer informatie over de deelnemende steden en schrijf je in!

Lees meer