Nieuws

mei 2019

vrijdag 03.05.2019

Parcourskaart KLM UTseries R'dam19.jpg
Vernieuwd parcours nu online

Rotterdam is de vierde stad op de kalender van KLM Urban Trail Series 2019, een verzameling van 13 unieke stadslopen waarbij niet alleen langs, maar ook dwars door historische of bijzondere gebouwen gelopen wordt. Inschrijven voor de KLM Urban Trail Rotterdam op zondag 12 mei, met een gloednieuw parcours, is nog mogelijk.

lees meer

dinsdag 07.05.2019

parcourskaart-klm-utseries-rdam19-1.png
Parcours KLM Urban Trail Rotterdam bekend!

Op zondag 12 mei gaat de vierde editie van de KLM Urban Trail Rotterdam van start op de kade van het ss Rotterdam op het Katendrechtse Hoofd. Rotterdam is de vierde stad op de kalender van KLM Urban Trail Series 2019, een verzameling van 13 unieke stadslopen waarbij niet alleen langs, maar ook dwars door historische of bijzondere gebouwen gelopen wordt. Voor de deelnemers ligt er een vernieuwd stadsparcours klaar met in totaal 15 highlights. Inschrijven voor de KLM Urban Trail Rotterdam is nog mogelijk.

lees meer

zondag 12.05.2019

bhUrbanTrailRotterdam32.jpg
Vierde editie KLM Urban Trail Rotterdam groot succes

Op zondag 12 mei stonden er zo’n 3.500 deelnemers aan de start bij de KLM Urban Trail Rotterdam. De stad Rotterdam heeft zich met een mooi vernieuwd parcours zeker weer op de kaart gezet. Een aantal hoogtepunten van de vierde editie waren het Nieuwe Luxor Theater, de Erasmusbrug, de Maastunnel en het ss Rotterdam. Samen met nog 11 andere iconische locaties, bezorgden zij de lopers een prachtige dag.

lees meer

donderdag 16.05.2019

bhUrbanTrailRotterdam17.jpg
BEKIJK DE FOTO'S, AFTERMOVIE EN HET TERUGBLIKMAGAZINE

Wat was het een fantastische vierde editie van de KLM Urban Trail Rotterdam met supergave locaties en veel enthousiaste lopers. Alle foto's kun je terugvinden in ons Facebook album. In het terugblikmagazine blikken we met het sfeerverslag, veel foto's en de officiële aftermovie terug op een onvergetelijke vierde editie van de KLM Urban Trail Rotterdam. Heb je zelf toffe foto's gemaakt, deel ze via je social mediakanalen met #klmurbantrailrotterdam.

lees meer