Nieuws

juni 2016

dinsdag 07.06.2016

Museumpark
De start- en finishlocatie is rondom het Museumpark

De start- en finishlocatie is gesitueerd rondom het Museumpark. Vanaf de Jongkindstraat starten de 5 startwaves de route van ongeveer 11 km. De finish is langs het Melkkoppad. Hier vind je verzorging, het ontbijt, het wedstrijdsecretariaat en tassenafgifte.

lees meer

dinsdag 14.06.2016

Rut Shirt
Het unieke Rotterdam Urban Trail functionele shirt

Loop jij voortaan in dit shirt je rondjes in Rotterdam? Voor de eerste Rotterdam Urban Trail is dit functionele loopshirt ontworpen. Deze kun je bij jouw inschrijving bestellen voor € 20,00. Lees verder voor de beschikbare maten.

lees meer

dinsdag 14.06.2016

2016 Vwl Mr 2
Help jij mee als vrijwilliger?

Mede dankzij de hulp van onze vrijwilligers kan de Rotterdam Urban Trail een groot succes en een waanzinnig leuk feest worden! Onze vrijwilligers bieden wij een superleuke ervaring bij een Rotterdams hardloopevenement, waarbij professionaliteit en gezelligheid voorop staat. Lees hier meer over de mogelijkheden.

lees meer

maandag 20.06.2016

Kunsthal Groot
Uitgelicht: Kunsthal Rotterdam

Het parcours is natuurlijk niet compleet zonder Kunsthal Rotterdam. Daarom gaan wij hier dóórheen lopen! De Kunsthal Rotterdam is een van de iconen van de moderne architectuur en wordt jaarlijks bezocht door vele architectuurliefhebbers uit de hele wereld.

lees meer

dinsdag 28.06.2016

Rotterdamse Schouwburg
De 'Kist van Quist' speciale toevoeging aan parcours

De Rotterdamse Schouwburg is een theater gevestigd aan het Schouwburgplein, in het centrum van Rotterdam. In 1887 werd aan de Aert van Nesstraat een schouwburg geopend met de naam "Groote Schouwburg". Na ongeveer 2 km lopen we door de zaal en over het podium!

lees meer

woensdag 29.06.2016

industriegebouw.jpg
Een pareltje op het parcours: Het Industriegebouw

Het Industriegebouw is een juweel van de wederopbouw en is sinds 1991 een Rijksmonument. Op ongeveer 6,5 km lopen we door dit prachtige pand en na een paar trappen heb je een prachtig uitzicht over Rotterdam

lees meer