Nieuws

mei 2016

maandag 16.05.2016

AD kranten
AD trotse mediapartner Rotterdam Urban Trail

AD schrijft niet alleen over de marathon in New York, maar juist ook over de lopen bij jouw in de buurt. Houd daarom nu het Rotterdams Dagblad goed in de gaten en lees als eerste welke nieuwe locatie onthuld wordt en hoe je AD kunt ervaren op 17 juli tijdens de eerste Rotterdam Urban Trail.

lees meer

dinsdag 17.05.2016

De Urban Trail Series in Nederland

Een Urban Trail is een absolute must voor iedereen die van het stadsleven houdt en de binnenstad op een andere manier wil leren kennen en op (historische) plekken wil komen waar je anders nooit komt. Loop-, stad- en cultuurfanaten kunnen zich inschrijven voor deze unieke loopervaring met een parcours van ongeveer 10 kilometer. In 2016 worden 5 Urban Trails in Nederland georganiseerd. Bekijk hier de agenda.

lees meer

woensdag 18.05.2016

Slider Parkeergarage
Rotterdam maakt zich klaar voor haar eerste Urban Trail

Op zondagochtend 17 juli is de stad Rotterdam hét decor van de allereerste Rotterdam Urban Trail®. Een absolute must voor iedereen die van het stadsleven houdt en de binnenstad op een andere manier wil leren kennen en op (historische) plekken wil komen waar je anders nooit komt. Loop-, stad- en cultuurfanaten kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor deze unieke loopervaring met een parcours van ongeveer 11 kilometer door onder andere BAR, het Timmerhuis, de stadhuis tuinen, parkeergarage Schouwburgplein en Café Cultura.

lees meer

dinsdag 24.05.2016

Cs2
De nieuwste highlights op het parcours

Sinds de opening inschrijving zijn er een hoop nieuwe highlights op het parcours bekend gemaakt. Museum Rotterdam, stationshal Rotterdam CS en de Koopgoot! Bekijk hier alle highlights van het parcours.

lees meer