Inschrijven

KLM Urban Trail Rotterdam

De KLM Urban Trail Rotterdam is een unieke loopervaring door de stad. Een bijzondere ontdekkingstocht waar sportiviteit, cultuur en architectuur samenkomen. De 6e editie vindt plaats op zondag 21 mei 2023

De KLM Urban Trail Series is een populair concept waarbij Nederlandse steden ontdekt worden via een avontuurlijke- en stedelijke verkenningsloop door o.a. gebouwen, theaters, stadions en steegjes. Kortom, plekken waar je (bijna) nooit komt.

TARIEVEN

Tarief inclusief een tasje met drinks & bites € 27,50
Daginschrijving € 31,-


De inschrijving voor de 2023 editie van de KLM Urban Trail Rotterdam is gesloten. Klik hier voor onze komende KLM Urban Trails.

GROEPSINSCHRIJVING

Wil je met een groep meedoen en tegelijk starten? Dat kan! Vanaf 10 personen kun je je inschrijven voor het regulier tarief. Uiteraard is hierbij alles van de individuele inschrijving ook inbegrepen. Het voordeel van de teaminschrijving is dat je gemakkelijk alle deelnemers van jouw team kunt aanmelden.

De inschrijving voor de 2023 editie van de KLM Urban Trail Rotterdam is gesloten. Klik hier voor onze komende KLM Urban Trails.

KORTE OF LANGE ROUTE

Je kunt op de dag zelf bepalen of je de korte route (ongeveer 5 - 6 km) of de lange route (ongeveer 10 - 12 km) wilt lopen. Er wordt voor beide afstanden hetzelfde tarief gehanteerd en de start en finish van beide routes bevinden zich op hetzelfde punt. 

De korte route is een mooie gelegenheid voor beginnende lopers om mee te doen. Je passeert bij deze route iets minder locaties dan op de lange route.

DEELNAMEPAKKET

INBEGREPEN BIJ ELKE INSCHRIJVING

  • Startnummer met naam (indien ingeschreven voor zondag 7 mei)
  • Medaille
  • Een tasje met drinks & bites
  • Gratis tassenafgifte

 

EXTRA TE BESTELLEN

Voor de KLM Urban Trail Rotterdam 2023 is een limited edition hardloopshirt ontworpen. Deze kun je voor € 25,- bestellen tijdens het inschrijven.

Indien je al ingeschreven bent, kun je het shirt bijbestellen via je persoonlijke dashboard. De link naar je persoonlijke dashboard vind je in de bevestigingsemail die je hebt ontvangen bij je inschrijving.

Wil je weten welk maat je moet bestellen? Bekijk hier de maattabellen