Event info

KLM URBAN TRAIL ROTTERDAM

De KLM Urban Trail Rotterdam is een unieke loopervaring door de stad. Een bijzondere ontdekkingstocht waar sportiviteit, cultuur en architectuur samenkomen.

De KLM Urban Trail Series is een populair concept waarbij Nederlandse steden ontdekt worden via een avontuurlijke- en stedelijke verkenningsloop door o.a. gebouwen, theaters, stadions en steegjes. Kortom, plekken waar je (bijna) nooit komt.

Let op! Deze pagina bevat informatie over de KLM Urban Trail Rotterdam 2023. In aanloop naar het volgende evenement zal de website aangepast worden.

PROGRAMMA ZONDAG 21 MEI

Tijd Activiteit
Vanaf 08:30 uur Evenemententerrein open (start muziek, nummers afhalen, tassenafgifte open, catering open)
08:30 – 13:00 uur Gratis tassenafgifte op vertoon van startnummer
09:30 uur Startwave 1
09:45 uur Startwave 2
10:00 uur Startwave 3
10:15 uur Startwave 4
10:30 uur Startwave 5
13:00 uur +/- Finish laatste deelnemer

Onder voorbehoud van wijzigingen.

STARTEN IN WAVES


Om je in alle comfort door de straatjes, op trappen en door de gebouwen te laten lopen, vertrekken de deelnemers in waves.

  • Je kunt tijdens het inschrijven zelf kiezen in welke wave je wilt starten;
  • Wil je wijzigen van wave, dan kun je dit zelf aanpassen (mits de gewenste startwave nog niet is uitverkocht) via je persoonlijke dashboard. De link naar je persoonlijke dashboard vind je in de bevestigingsemail die je hebt ontvangen bij je inschrijving;
  • Wijzigen van wave kan tot twee weken voor het evenement, hierna is het niet meer mogelijk om in een andere wave te starten.

REIZEN

De start vindt dit jaar plaats op de Binnenrotte. Hier kun je vanaf 8:30 uur o.a. jouw startnummer en bestelde shirt ophalen en eventueel een tas achterlaten. Hier finish je ook, waarna je jouw verdiende medaille en een tasje met drinks & bites ontvangt. Onze DJ en speaker zorgen voor een goede sfeer!

Wij adviseren om zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer te reizen en gebruik te maken van de gratis tassenafgifte. Plan jouw reis op 9292.nl.

  • NS Station Rotterdam Blaak ligt op ongeveer 2 minuten lopen van de Binnenrotte. NS Station Rotterdam Centraal ligt op ongeveer 10 minuten lopen van de Binnenrotte.
  • Kom je met de fiets naar het centrum? Dan kun je je fiets gratis stallen in één van de openbare fietsenrekken rondom de Binnenrotte.
  • Kom je met de auto? Dan kun je betaald parkeren op parkeerterrein Binnenrotte, Interparking WTC-Beursplein of Interparking Markthal. Let op: in het centrum van Rotterdam geldt betaald parkeren op zondagen tussen 12.00 uur - 24.00 uur.

STARTLOCATIE