Event info

PROGRAMMA

Tijd Activiteit
08.00 – 10.50 uur Ophalen startnummers
09.30 uur Startwave 1
09.50 uur Startwave 2
10.10 uur Startwave 3
10.30 uur Startwave 4
10.50 uur Startwave 5
10.00 uur Aanvang ontbijt
13.00 uur +/- Finish laatste loper, einde ontbijt

Onder voorbehoud van wijzigingen

STARTEN IN WAVES


Om je in alle comfort door de straatjes, op trappen en door de gebouwen te laten lopen, vertrekken de deelnemers in waves.

  • Je kunt tijdens het inschrijven zelf kiezen in welke wave je wilt starten;
  • Wil je wijzigen van wave, dan kun je dit zelf aanpassen (door in te loggen op jouw account), mits de gewenste startwave nog niet is uitverkocht;
  • Wijzigen van wave kan tot twee weken voor het evenement, hierna is het niet meer mogelijk om in een andere wave te starten.

REIZEN

Plan je reis ruim van tevoren en gun jezelf genoeg tijd om op tijd te komen. De start en finish bevinden bij zich bij het 3e Katendrechtse Hoofd. Hier kun je vanaf 08.00 uur o.a. jouw startnummer en bestelde shirt ophalen en tas achterlaten. Hier finish je ook, waarna je jouw verdiende medaille en lekkere ontbijt ontvangt. Onze DJ en speaker zorgen voor een goede sfeer!

Wij adviseren om zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer te reizen en gebruik te maken van de gratis tassenafgifte. Plan jouw reis op 9292.nl.

  • Vanaf Centraal Station Rotterdam stoppen de metro’s D en E richting Slinge of De Akkers op metrostation Rijnhaven. Daar stap je over op bus 77 met als eindhalte het ss Rotterdam. De bushalte ligt tegenover het schip. Plan jouw reis op 9292.nl

  • Bus 77 gemist op metrostation Rijnhaven? Stap dan in de gratis ss Rotterdam Shuttlebus. Deze pendelt op vaste tijden tussen metrostation Rijnhaven en het schip. De shuttle rijdt op zondag tussen 08:30 en 19:00 uur. Staat de bus niet op de taxistandplaats bij het metrostation? Bel dan de chauffeur op +31 (0)10 297 30 96.

  • Fietsen kunnen gestald worden bij de fietsenrekken tegenover het schip de ss Rotterdam op de kade.

  • Op de kade voor het ss Rotterdam liggen parkeerplaatsen. Parkeren kost €3,10 per uur of €15,50 per dag. Het parkeerterrein beschikt ook over oplaadpunten voor elektrische voertuigen. Er is slechts beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar, dus adviseren we om zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer te komen of te carpoolen.

STARTLOCATIE

KLM Urban Trail Rotterdam verplaatst naar 2022

KLM Urban Trail Rotterdam is vanwege de coronapandemie voor 2021 van de kalender gehaald. De KLM Urban Trail Series bestaat in 2021 uit 7 steden. Klik op onderstaande link voor meer informatie over de deelnemende steden en schrijf je in!

Lees meer