Parcours

Deelnemers krijgen in 2018 de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van ongeveer 5 km of 10 km. Het parcours van 5 km maakt het toegankelijker voor beginnende lopers. Wel zul je door iets minder locaties en gebouwen lopen dan de 10 km. Je hoeft dit bij je inschrijving of op de dag niet aan te geven. Tijdens het lopen kun je in het moment het besluit maken om bij de splitsing op het parcours te kiezen voor de 5 km of de 10 km. Dit staat op de splitsing duidelijk aangegeven. Er wordt één tarief gehanteerd voor de inschrijving, ongeacht welke afstand je loopt. De start en de finish van beide routes is hetzelfde punt.

Benieuwd naar het parcours van 2018? Stap voor stap maken we de locaties weer bekend. 

Oude Luxor Theater

Licht uit, spot aan voor jouw moment of fame op het podium van het Oude Luxor Theater. Dit oer-Rotterdamse theater heeft de afgelopen 100 jaar een podium geboden aan grote nationale- en internationale artiesten, maar nu is het jouw beurt! Deze keer geen hoge hakken en smokings op de rode loper, maar ligt hij uitgerold voor jou!

Markthal

Hadden we al verteld dat we door de Markthal gaan lopen?

In deze reusachtige overdekte hal shop je de lekkerste, verse producten bij elkaar. En oh, vergeet tijdens het lopen niet omhoog te kijken, want je bevindt je namelijk onder het grootste kunstwerk ter wereld!

Pathé

Zeven zalen, 2405 stoelen en 400 traptreden. Aan welk gebouw doet je dit denken? Het is Pathé Schouwburgplein. En nu denk je vast, moeten we al deze trappen op en af? Geen zorgen, je hoeft maar een kwart 😉