Praktische info

Elke Urban Trail draait om een bijzondere loopervaring: je komt door verschillende gebouwen, steegjes, binnentuinen waar je anders nooit komt. Dat is in Rotterdam niet anders, met circa 10 km ongeëvenaard urban loopplezier dat je verrast met het avontuurlijke, stedelijke parcours door de Rotterdamse binnenstad.

Algemene Voorwaarden

Bekijk hier de algemene voorwaarden.

Datum

De datum van de tweede Rotterdam Urban Trail is zondag 7 mei 2017.

Foto’s

Onderweg worden persoonlijke foto’s gemaakt van alle deelnemers. Na afloop zijn de foto’s gratis online te bekijken op onze website en Facebookpagina.

Goed voorbereid

Sta goed voorbereid aan de start van de tweede Rotterdam Urban Trail. Hier lees je alles wat je moet weten over het programma, parcours, startwaves, weer en (openbaar) vervoer voor zondag 7 mei.

Inschrijven

De inschrijving is gesloten. Dank voor een mooie tweede editie!

Leeftijd

De minimumleeftijd voor deelname is 12 jaar.

Medaille

Alle finishers ontvangen een medaille ter herinnering aan de tweede Rotterdam Urban Trail.

Nissan Reverse Run

Zet zondag je beste beentje achteruit op het Reverse Run-parcours én maak kans op een nieuwe Nissan JUKE. Hoe? Loop een stukje achteruit op het Nissan Juke Reverse Run-parcours en gooi het bonnetje dat aan je startnummer zit bij de finish in de ton. Registreer vervolgens je startnummer bij de Nissan stand. Veel achteruitloopplezier en succes!

Ontbijt

Direct na jouw finish kun je bij de ontbijtstand jouw gratis ontbijt ophalen die je samen met vrienden en vriendinnen kunt opeten. Alle finishers krijgen na afloop ook een uniek medaille.

Parcours

Het parcours is ongeveer 10-12 km door de binnenstad van Rotterdam. Bekijk hier de parcourskaart.

Programma

Het programma van zondag 7 mei 2017.

Tijd Activiteit
08.00 – 10.30 uur Ophalen startnummers
09.30 uur Startwave 1
09.50 uur Startwave 2
10.10 uur Startwave 3
10.30 uur Startwave 4
10.50 uur Startwave 5
10.00 uur Aanvang ontbijt
13.00 uur +/- Finish laatste loper, einde ontbijt


Onder voorbehoud van wijzigingen.

Shirt

Voor de tweede Rotterdam Urban Trail hebben we een functionele hardloopshirt ontworpen.

Startnummer

Startnummers kun je op zondag 7 mei ophalen op bij registraties bij het Museumpark. Alle ingeschreven deelnemers ontvangen per mail de indeling van de startwaves. De verdeling van de startwaves wordt toegekend door de organisatie. Houd de mail bij de hand (uitgeprint of smartphone) bij het ophalen van jouw startnummer. De startwave en starttijd staan ook geprint op het startnummer. Je mag altijd in een latere wave starten om samen met een vriend of vriendin te lopen. Dit hoef je niet vooraf bij registraties te wijzigen. In een eerdere startwave starten is niet toegestaan. Geen mail ontvangen? Kom naar onze helpdesk.

Startwave

Starttijd

Startwave

09.30 uur Startwave 1
09.50 uur Startwave 2
10.10 uur Startwave 3
10.30 uur Startwave 4
10.50 uur Startwave 5

 

Om je in alle comfort door de straatjes, op trapjes en door de gebouwen te laten lopen, zullen de deelnemers in 5 startwaves starten met telkens een pauze.

Belangrijk informatie

  • De deelnemers worden over de startwaves verdeeld op basis van hun startnummer;
  • De verdeling van de startwaves wordt toegekend door de organisatie;
  • Je mag altijd in een latere wave starten om samen met een vriend of vriendin te lopen;
  • Je wordt enkel in een startwave geplaatst als je ingeschreven en betaald hebt.

Tassenafgifte

Op 7 mei is er gratis tassenafgifte (open van 08.00 tot 13.00 uur) voor deelnemers. Bij het inleveren van je tas krijg je een sticker op jouw startnummer. Hiermee kun je daarna jouw tas weer ophalen. Zorg dat je tijdig jouw tas weer ophaalt. Er is geen kleedgelegenheid aanwezig.

Tijdregistratie

Er is geen wedstrijdelement en daarom ook geen tijdregistratie met wedstrijduitslag. Bij het concept van de Urban Trail draait het om de ervaring van het stedelijke parcours. Geniet dus vooral van het unieke parcours met de bijzondere locaties die je passeert.

Toiletten

In het start- en finishgebied zijn toiletten aanwezig.

Verzorgingspost

Er staat een verzorgingspost op ongeveer 5 km. Hier wordt water aangeboden.

Wat is een Urban Trail?

Elke Urban Trail draait om een bijzondere loopervaring: je komt door verschillende gebouwen, steegjes, binnentuinen waar je anders nooit komt. Dat is in Rotterdam niet anders, met 10 km ongeëvenaard urban loopplezier dat je verrast met het avontuurlijke, stedelijke parcours door de Rotterdamse binnenstad.

Wedstrijdsecretariaat

Voor vragen over jouw inschrijving kun je contact opnemen via info@rotterdamurbantrail.nl.

Het wedstrijdsecretariaat is op de dag van het evenement te vinden op het Museumpark. Bekijk hiervoor onze bereikbaarheidspagina. Openingstijden wedstrijdsecretariaat tijdens het evenement:

Zondag 7 mei: 08.00 – 13.00 uur